KVALITET

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015,ISO TS 16949:2016 i OHSAS 18001:2010. Mi u Zupčaniku d.o.o, baveći se proizvodnjom i uslugom,držimo do korektnog odnosa prema kupcima, poslovnim partnerima, radnicima i društvu u cjelini. Ugled i prepoznatljivost koju imamo u okruženju i poslovnoj i društvenoj sferi, stečeni su dugogodišnjim radom i konstantno temeljeni kvalitetom kroz vrijeme. Naša težnja je dostaviti proizvode i pružati usluge koje zadovoljavaju želje i potrebe naših kupaca u okvirima osnovnih načela kvalitete.

Kvaliteta u Društvu se ogleda kroz usluge spremnost na brzu reakciju, točnost i pouzdanost, što je i prepoznato na tržištu cijele Erope - to je kvaliteta kojoj se može vjerovati. Također, posvećenost kupcima, procesima je rezultirala time da su kupci odabrali Zupčanik d.o.o kao pouzdanog partnera

Svaki pojedini radnik u Zupčanik d.o.o, uključen je i posvećen postizanju standarda kvalitete prema našim kupcima, poslovnim partnerima i društvu u cjelini. Također, svaki pojedini radnik odgovara za sigurnost na radu, gdje se provođenjem utvrđenih pravila i uputa stvara okruženje za siguran rad.

Zupčanik d.o.o se u svome radu opredjeljuje za zaštitu zdravlja i sigurnosti radnika, kako na radnom mjestu, tako i za dugoročno očuvanje zdravlja radnika.

Zaštita zdravlja i sigurnosti radnika u Zupčanik d.o.o se ogleda i u prepoznavanju svih potencijalnih opasnosti, pri čemu se poduzimaju odgovarajuće mjere s ciljem prevencije nezgoda i eliminacije rizika, koji se u slučaju nemogućnosti izbjegavanja, svodi na prihvatljivu razinu.

Svjesni činjenice kako je Sistem upravljanja dinamičan i sveobuhvatan, mi u Zupčaniku d.o.o vjerujemo kako poseban naglasak treba staviti na okoliš i njegovu ulogu u procesu upravljanja. Aktivnosti koje obavljamo na dnevnom nivou svakako su usko vezane s djelovanjem na okoliš, pri čemu težimo da isto bude pozitivnog karaktera te ukoliko navedeno nije moguće, onda da se negativni aspekti svedu na minimalan nivo, da su kontrolirani i uredno praćeni.

Podizanje svijesti o kvaliteti,TS, zaštiti okoliša i zaštiti zdravlja i sigurnosti radnika u našoj radnoj okolini, među našim radnicima i prema našim kupcima, poslovnim partnerima i društvu u cjelini je dio naše temeljne politike poslovanja.

Zupčanik d.o.o drži do razvijanja i unaprjeđenja svog integriranog sistema upravljanja u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015,ISO TS 16949:2016 i OHSAS 18001:2007.

Matrice sa rolerima